+382 30 317 786 info@marina-bar.me

O nama

Marina Bar- Mjesto susreta planina i mora, bogatog istorijskog nasledja I  prirodnih ljepota.

Marina Bar je pozicionirana na jednom od najljepših djeova Crne Gore. Predstavlja prvi i najveći nautički i turistički centar, lociran na ulazu u Jadransko more, 104 NM od Otranta. Sa 270 sunčanih dana u godini jedna je od najsunčanijih luka i idealno mjesto za aktivni odmor i aktivnosti, planinarenje, kajaking, posjeta brojnim kulturno-istorijskim mjestima i kulturnm dešavanjima. Zahvaljujući povoljnom i atraktivnom geografskom položaju, Marina Bar je idealna i sigurna polazna luka za plovidbu živopisnom crnogorskom obalom.

Površina koju zahvata marina Bar s akvaprostorom iznosi 148.000 m2. Kapaciteti marine su 660 vezova u moru I 250 vezova na kopnu- suvi vez, dužina operativne obale je 3700m, benzinska stanica, servisni hangar i parking prostor. Locirana je u centru grada, u blizini istorijskog jezgra i trgovačke zone.

Pored usluga rezervacija i sigurnih vezova za jahte i plovila, uz punu garanciju za njihovu sigurnost, obezbjedjujemo tehnički servis i održavanje  jahti i motora, snadbijavanje vodom, strujom i gorivom i parking prostor.

Prednosti marine Bar, u odnosu na okruženje su višestruke: povoljna pozicija, visok standard usluga, tehnička i kadrovska opremljenost, visok nivo sigurnosti i briga za ljude i imovinu. Naš tim menadžera s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, svojim profesionalnim radom i brzim djelovanjem, efikasno pružaju sve potrebne usluge po najpovoljnijim cijenama svim korisnicima usluga nautičkog turizma, posebno brinući za njihov siguran i ugodan boravak u Marini Bar.

Prije dolaska kontaktirajte recepciju marine na kanalu VHF 09. Marinsko ljubazno osoblje će vam pomoći oko svih dolaznih formalnosti.

Marina Bar je otvorena tokom cijele godine.

Želimo vam dobrodošlicu, prijatan i ugodan boravak u Marini Bar !

Istražite nepoznato, doživite nove avanture krstareći živopisnom obalom barske rivijere, posjetite Skadarsko jezero i Stari grad Bar, planinareći bajkovitim stazama planina Rumije, Sutormana i Lisinja- istražite divlju ljepotu Crne Gore.